Hakkımızda

AFC GÜBRE VE TARIM ÜRÜNLERİ  2014 yılında Adana’da kuruldu. Şirketimiz kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu istikrarlı performansıyla sürdürülebilir bir büyüme örneği sergileyerek, Türkiye’nin güçlü ve saygın şirketleri arasında yerini aldı.

AFC GÜBRE VE TARIM ÜRÜNLERİ Türkiye de üretilmesi güç olan AR-GE isteyen birçok ürünü üreterek hem yurt içinde hem de yurt dışında hızlı bir yol kat etmektedir. Üretim yanında, Avrupa’dan ithal ettiği ürünlerle Türkiye tarımına büyük bir katkı sağlamaktadır.

Şirketimiz dünya çapında ünlü Haifa’nın Türkiye’de birçok bölge de (Mersin-Adana-Güneydoğu Anadolu-Doğu Anadolu) distribütörlüğünü gerçekleştirmektedir.

Ayrıca ilaç ve bitki besleme gruplarında üretici olan Rotam firmasının birçok ürününün Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştirmektedir. Avustralya Mapleton Agri Biotec firmalarının Türkiye distribütörlüklerini gerçekleştirmektedir.

AFC GÜBRE VE TARIM ÜRÜNLERİ
ürün çeşitliliği her geçen gün artarak çiftçilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Ayrıca sektörümüzdeki diğer firmalara hizmet verebilmek amacıyla kapasitesini her geçen gün arttırmaktadır.

AFC GÜBRE VE TARIM ÜRÜNLERİ  üretim kapasitesi sıvı kimyasal, organik, organomineral grubu ürünlerinden aylık ortalama 350.000 litredir. Bunun yanında damlama sulama gübreleri NPK, özel seri yaprak gübreleri, mikro elementler, organik kaynaklı diğer ürünlerden aylık 500.000 kg kapasitesi mevcuttur.

AFC GÜBRE VE TARIM ÜRÜNLERİ  hem yurt dışı ortaklarının hem bölge bayilerinin hem de çiftçilerimizin güvenini kazanarak tarım sektörünün yüz akı olmayı başarmıştır. Bu güvene layık olabilmek adına şirketimiz daha titiz, daha azimli ve daha kararlı bir şekilde çalışmaya devam edecektir.